Conquer Club

Clickable Maps :: Version 3.21

Archival storage to keep things organized and uncluttered. Can't find what you need? Search for old topics here.

Moderator: Tech Team

Forum rules
Please read the Community Guidelines before posting.

Postby Coleman on Wed Jan 09, 2008 3:07 pm

Well 2.2 fixed all my problems.
Warning: You may be reading a really old topic.
User avatar
Sergeant Coleman
 
Posts: 5402
Joined: Tue Jan 02, 2007 10:36 pm
Location: Midwest

Postby ParadiceCity9 on Wed Jan 09, 2008 6:27 pm

Error console thing:

const CLASSNAME = "GM_GreasemonkeyService";
const CONTRACTID = "@greasemonkey.mozdev.org/greasemonkey-service;1";
const CID = Components.ID("{77bf3650-1cd6-11da-8cd6-0800200c9a66}");

const Cc = Components.classes;
const Ci = Components.interfaces;

const appSvc = Cc["@mozilla.org/appshell/appShellService;1"]
.getService(Ci.nsIAppShellService);

function alert(msg) {
Cc["@mozilla.org/embedcomp/prompt-service;1"]
.getService(Ci.nsIPromptService)
.alert(null, "Greasemonkey alert", msg);
}

var greasemonkeyService = {

browserWindows: [],


// nsISupports
QueryInterface: function(aIID) {
if (!aIID.equals(Ci.nsIObserver) &&
!aIID.equals(Ci.nsISupports) &&
!aIID.equals(Ci.nsISupportsWeakReference) &&
!aIID.equals(Ci.gmIGreasemonkeyService) &&
!aIID.equals(Ci.nsIWindowMediatorListener) &&
!aIID.equals(Ci.nsIContentPolicy)) {
throw Components.results.NS_ERROR_NO_INTERFACE;
}

return this;
},


// nsIObserver
observe: function(aSubject, aTopic, aData) {
if (aTopic == "app-startup") {
this.startup();
}
},


// gmIGreasemonkeyService
registerBrowser: function(browserWin) {
var existing;

for (var i = 0; existing = this.browserWindows[i]; i++) {
if (existing == browserWin) {
throw new Error("Browser window has already been registered.");
}
}

this.browserWindows.push(browserWin);
},

unregisterBrowser: function(browserWin) {
var existing;

for (var i = 0; existing = this.browserWindows[i]; i++) {
if (existing == browserWin) {
this.browserWindows.splice(i, 1);
return;
}
}

throw new Error("Browser window is not registered.");
},

domContentLoaded: function(wrappedContentWin, chromeWin) {
var unsafeWin = wrappedContentWin.wrappedJSObject;
var unsafeLoc = new XPCNativeWrapper(unsafeWin, "location").location;
var href = new XPCNativeWrapper(unsafeLoc, "href").href;
var scripts = this.initScripts(href);

if (scripts.length > 0) {
this.injectScripts(scripts, href, unsafeWin, chromeWin);
}
},


startup: function() {
Cc["@mozilla.org/moz/jssubscript-loader;1"]
.getService(Ci.mozIJSSubScriptLoader)
.loadSubScript("chrome://global/content/XPCNativeWrapper.js");

Cc["@mozilla.org/moz/jssubscript-loader;1"]
.getService(Ci.mozIJSSubScriptLoader)
.loadSubScript("chrome://greasemonkey/content/prefmanager.js");

Cc["@mozilla.org/moz/jssubscript-loader;1"]
.getService(Ci.mozIJSSubScriptLoader)
.loadSubScript("chrome://greasemonkey/content/versioning.js");

Cc["@mozilla.org/moz/jssubscript-loader;1"]
.getService(Ci.mozIJSSubScriptLoader)
.loadSubScript("chrome://greasemonkey/content/utils.js");

Cc["@mozilla.org/moz/jssubscript-loader;1"]
.getService(Ci.mozIJSSubScriptLoader)
.loadSubScript("chrome://greasemonkey/content/config.js");

Cc["@mozilla.org/moz/jssubscript-loader;1"]
.getService(Ci.mozIJSSubScriptLoader)
.loadSubScript("chrome://greasemonkey/content/convert2RegExp.js");

Cc["@mozilla.org/moz/jssubscript-loader;1"]
.getService(Ci.mozIJSSubScriptLoader)
.loadSubScript("chrome://greasemonkey/content/miscapis.js");

Cc["@mozilla.org/moz/jssubscript-loader;1"]
.getService(Ci.mozIJSSubScriptLoader)
.loadSubScript("chrome://greasemonkey/content/xmlhttprequester.js");

//loggify(this, "GM_GreasemonkeyService");
},

shouldLoad: function(ct, cl, org, ctx, mt, ext) {
var ret = Ci.nsIContentPolicy.ACCEPT;

// don't intercept anything when GM is not enabled
if (!GM_getEnabled()) {
return ret;
}

// block content detection of greasemonkey by denying GM
// chrome content, unless loaded from chrome
if (org && org.scheme != "chrome" && cl.scheme == "chrome" &&
decodeURI(cl.host) == "greasemonkey") {
return Ci.nsIContentPolicy.REJECT_SERVER;
}

// don't interrupt the view-source: scheme
// (triggered if the link in the error console is clicked)
if ("view-source" == cl.scheme) {
return ret;
}

if (ct == Ci.nsIContentPolicy.TYPE_DOCUMENT &&
cl.spec.match(/\.user\.js$/)) {

dump("shouldload: " + cl.spec + "\n");
dump("ignorescript: " + this.ignoreNextScript_ + "\n");

if (!this.ignoreNextScript_) {
if (!this.isTempScript(cl)) {
var winWat = Cc["@mozilla.org/embedcomp/window-watcher;1"]
.getService(Ci.nsIWindowWatcher);

if (winWat.activeWindow && winWat.activeWindow.GM_BrowserUI) {
winWat.activeWindow.GM_BrowserUI.startInstallScript(cl);
ret = Ci.nsIContentPolicy.REJECT_REQUEST;
}
}
}
}

this.ignoreNextScript_ = false;
return ret;
},

shouldProcess: function(ct, cl, org, ctx, mt, ext) {
return Ci.nsIContentPolicy.ACCEPT;
},

ignoreNextScript: function() {
dump("ignoring next script...\n");
this.ignoreNextScript_ = true;
},

isTempScript: function(uri) {
if (uri.scheme != "file") {
return false;
}

var fph = Components.classes["@mozilla.org/network/protocol;1?name=file"]
.getService(Ci.nsIFileProtocolHandler);

var file = fph.getFileFromURLSpec(uri.spec);
var tmpDir = Components.classes["@mozilla.org/file/directory_service;1"]
.getService(Components.interfaces.nsIProperties)
.get("TmpD", Components.interfaces.nsILocalFile);

return file.parent.equals(tmpDir) && file.leafName != "newscript.user.js";
},

initScripts: function(url) {
var config = new Config(getScriptFile("config.xml"));
var scripts = [];
config.load();

outer:
for (var i = 0; i < config.scripts.length; i++) {
var script = config.scripts[i];
if (script.enabled) {
for (var j = 0; j < script.includes.length; j++) {
var pattern = convert2RegExp(script.includes[j]);

if (pattern.test(url)) {
for (var k = 0; k < script.excludes.length; k++) {
pattern = convert2RegExp(script.excludes[k]);

if (pattern.test(url)) {
continue outer;
}
}

scripts.push(script);

continue outer;
}
}
}
}

log("* number of matching scripts: " + scripts.length);
return scripts;
},

injectScripts: function(scripts, url, unsafeContentWin, chromeWin) {
var sandbox;
var script;
var logger;
var console;
var storage;
var xmlhttpRequester;
var safeWin = new XPCNativeWrapper(unsafeContentWin);
var safeDoc = safeWin.document;

// detect and grab reference to firebug console and context, if it exists
var firebugConsole = this.getFirebugConsole(unsafeContentWin, chromeWin);

for (var i = 0; script = scripts[i]; i++) {
sandbox = new Components.utils.Sandbox(safeWin);

logger = new GM_ScriptLogger(script);

console = firebugConsole ? firebugConsole : new GM_console(script);

storage = new GM_ScriptStorage(script);
xmlhttpRequester = new GM_xmlhttpRequester(unsafeContentWin,
appSvc.hiddenDOMWindow);

sandbox.window = safeWin;
sandbox.document = sandbox.window.document;
sandbox.unsafeWindow = unsafeContentWin;

// hack XPathResult since that is so commonly used
sandbox.XPathResult = Ci.nsIDOMXPathResult;

// add our own APIs
sandbox.GM_addStyle = function(css) { GM_addStyle(safeDoc, css) };
sandbox.GM_log = GM_hitch(logger, "log");
sandbox.console = console;
sandbox.GM_setValue = GM_hitch(storage, "setValue");
sandbox.GM_getValue = GM_hitch(storage, "getValue");
sandbox.GM_openInTab = GM_hitch(this, "openInTab", unsafeContentWin);
sandbox.GM_xmlhttpRequest = GM_hitch(xmlhttpRequester,
"contentStartRequest");
sandbox.GM_registerMenuCommand = GM_hitch(this,
"registerMenuCommand",
unsafeContentWin);

sandbox.__proto__ = safeWin;

this.evalInSandbox("(function(){\n" +
getContents(getScriptFileURI(script.filename)) +
"\n})()",
url,
sandbox,
script);
}
},

registerMenuCommand: function(unsafeContentWin, commandName, commandFunc,
accelKey, accelModifiers, accessKey) {
var command = {name: commandName,
accelKey: accelKey,
accelModifiers: accelModifiers,
accessKey: accessKey,
doCommand: commandFunc,
window: unsafeContentWin };

for (var i = 0; i < this.browserWindows.length; i++) {
this.browserWindows[i].registerMenuCommand(command);
}
},

openInTab: function(unsafeContentWin, url) {
var unsafeTop = new XPCNativeWrapper(unsafeContentWin, "top").top;

for (var i = 0; i < this.browserWindows.length; i++) {
this.browserWindows[i].openInTab(unsafeTop, url);
}
},

evalInSandbox: function(code, codebase, sandbox, script) {
if (!(Components.utils && Components.utils.Sandbox)) {
var e = new Error("Could not create sandbox.");
GM_logError(e, 0, e.fileName, e.lineNumber);
} else {
try {
// workaround for https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=307984
var lineFinder = new Error();
Components.utils.evalInSandbox(code, sandbox);
} catch (e) {
// try to find the line of the actual error line
var line = e.lineNumber;
if (4294967295 == line) {
// Line number is reported as max int in edge cases. Sometimes
// the right one is in the "location", instead. Look there.
if (e.location && e.location.lineNumber) {
line = e.location.lineNumber;
} else {
// Reporting max int is useless, if we couldn't find it in location
// either, forget it. Value of 0 isn't shown in the console.
line = 0;
}
}

if (line) {
line = line - lineFinder.lineNumber - 1;
}

GM_logError(
e, // error obj
0, // 0 = error (1 = warning)
getScriptFileURI(script.filename).spec,
line
);
}
}
},

getFirebugConsole:function(unsafeContentWin, chromeWin) {
var firebugConsoleCtor = null;
var firebugContext = null;

if (chromeWin && chromeWin.FirebugConsole) {
firebugConsoleCtor = chromeWin.FirebugConsole;
firebugContext = chromeWin.top.TabWatcher
.getContextByWindow(unsafeContentWin);

// on first load (of multiple tabs) the context might not exist
if (!firebugContext) firebugConsoleCtor = null;
}

if (firebugConsoleCtor && firebugContext) {
return new firebugConsoleCtor(firebugContext, unsafeContentWin);
} else {
return null;
}
}
};

greasemonkeyService.wrappedJSObject = greasemonkeyService;

//loggify(greasemonkeyService, "greasemonkeyService");



/**
* XPCOM Registration goop
*/
var Module = new Object();

Module.registerSelf = function(compMgr, fileSpec, location, type) {
compMgr = compMgr.QueryInterface(Ci.nsIComponentRegistrar);
compMgr.registerFactoryLocation(CID,
CLASSNAME,
CONTRACTID,
fileSpec,
location,
type);

var catMgr = Cc["@mozilla.org/categorymanager;1"]
.getService(Ci.nsICategoryManager);

catMgr.addCategoryEntry("app-startup",
CLASSNAME,
CONTRACTID,
true,
true);

catMgr.addCategoryEntry("content-policy",
CONTRACTID,
CONTRACTID,
true,
true);
}

Module.getClassObject = function(compMgr, cid, iid) {
if (!cid.equals(CID)) {
throw Components.results.NS_ERROR_NOT_IMPLEMENTED;
}

if (!iid.equals(Ci.nsIFactory)) {
throw Components.results.NS_ERROR_NO_INTERFACE;
}

return Factory;
}

Module.canUnload = function(compMgr) {
return true;
}


var Factory = new Object();

Factory.createInstance = function(outer, iid) {
if (outer != null) {
throw Components.results.NS_ERROR_NO_AGGREGATION;
}

return greasemonkeyService;
}


function NSGetModule(compMgr, fileSpec) {
return Module;
}

//loggify(Module, "greasemonkeyService:Module");
//loggify(Factory, "greasemonkeyService:Factory");
Corporal 1st Class ParadiceCity9
 
Posts: 4239
Joined: Thu Feb 15, 2007 4:10 pm

Postby edthemaster on Wed Jan 09, 2008 11:50 pm

ParadiceCity9 wrote:Error console thing:


dice, not to frustrate you, but this doesn't do me any good. what i need is the errors from the error console. what you gave me is the script that generated the errors. if you right-click each error and copy it, then you can paste it on the forum. it should look something like this (i pasted this from my error console):

Error: document.getElementById("to_country") has no properties
Source File: file:///C:/Documents%20and%20Settings/Enoch/Application%20Data/Mozilla/Firefox/Profiles/izyl5o8t.default/extensions/%7Be4a8a97b-f2ed-450b-b12d-ee082ba24781%7D/components/greasemonkey.js
Line: 672

but before you do any of that, what exactly is happening now? what problem are you having? the better you describe it the better chance i have of fixing it.

btw, coleman, i'm glad to hear you're not having any more problems. i hope this is the same for everyone else :)
User avatar
Sergeant 1st Class edthemaster
 
Posts: 111
Joined: Mon Jan 29, 2007 3:07 am

Postby hecter on Wed Jan 09, 2008 11:54 pm

Not a singly issue since upgrading to 2.2. Well, I did get on error message, but nothing happened, and I think it was on CCs end anyway, so...
In heaven... Everything is fine, in heaven... Everything is fine, in heaven... Everything is fine... You got your things, and I've got mine.
Image
User avatar
Private 1st Class hecter
 
Posts: 14632
Joined: Tue Jan 09, 2007 6:27 pm
Location: Tying somebody up on the third floor

Postby edthemaster on Thu Jan 10, 2008 1:07 am

yeti_c wrote:
edthemaster wrote:
yeti_c wrote:EdTheMaster...

If you get the latest BOB - take a look at the outer-rolls coding and see if you can fix the bug - I won't have any time to look at it til Thursday!!

Thanks in advance.

C.


c, if i get the time i will, but with my night classes starting up again and my work schedule getting crazier (not to mention the bugs i still need to fix in clickable maps), i can't make you any promises...



Any help would be most appreciated!!!

Cheers,

C.


c, i took a quick look, but without time to dig into it i will just tell you how i think i might approach fixing it: take the outer-rolls innerHTML and place it inside the action menu, or possibly use the appendChild method to place the entire element itself inside the action menu? it looks like the problem is that the outer-rolls and action-menu elements are different and separate--somehow they need to be combined, and they will need to be combined every time the dice are rolled, i think
User avatar
Sergeant 1st Class edthemaster
 
Posts: 111
Joined: Mon Jan 29, 2007 3:07 am

Postby edthemaster on Thu Jan 10, 2008 1:08 am

hecter wrote:Not a singly issue since upgrading to 2.2. Well, I did get on error message, but nothing happened, and I think it was on CCs end anyway, so...


hecter, glad to hear it. thx for all your feedback!
User avatar
Sergeant 1st Class edthemaster
 
Posts: 111
Joined: Mon Jan 29, 2007 3:07 am

Postby yeti_c on Thu Jan 10, 2008 4:09 am

edthemaster wrote:
yeti_c wrote:
edthemaster wrote:
yeti_c wrote:EdTheMaster...

If you get the latest BOB - take a look at the outer-rolls coding and see if you can fix the bug - I won't have any time to look at it til Thursday!!

Thanks in advance.

C.


c, if i get the time i will, but with my night classes starting up again and my work schedule getting crazier (not to mention the bugs i still need to fix in clickable maps), i can't make you any promises...



Any help would be most appreciated!!!

Cheers,

C.


c, i took a quick look, but without time to dig into it i will just tell you how i think i might approach fixing it: take the outer-rolls innerHTML and place it inside the action menu, or possibly use the appendChild method to place the entire element itself inside the action menu? it looks like the problem is that the outer-rolls and action-menu elements are different and separate--somehow they need to be combined, and they will need to be combined every time the dice are rolled, i think


Yeah not a bad idea - instead of popping it off the page - just copy it into a new Div of my own making...

C.
Image
Highest score : 2297
User avatar
Lieutenant yeti_c
 
Posts: 9624
Joined: Thu Jan 04, 2007 9:02 am

Postby ParadiceCity9 on Thu Jan 10, 2008 6:22 am

new error console thing:

Error: uncaught exception: Permission denied to call method Location.toString
Corporal 1st Class ParadiceCity9
 
Posts: 4239
Joined: Thu Feb 15, 2007 4:10 pm

Postby yeti_c on Thu Jan 10, 2008 6:34 am

ParadiceCity9 wrote:new error console thing:

Error: uncaught exception: Permission denied to call method Location.toString


Weird - is that even in your code Ed - could change with "location.href"

C.
Image
Highest score : 2297
User avatar
Lieutenant yeti_c
 
Posts: 9624
Joined: Thu Jan 04, 2007 9:02 am

Postby rebelman on Thu Jan 10, 2008 6:44 am

just added this script but would love a step by step guide as to how to use it if someone could post it here

thanks in advance
Don't now why people on here don't like being cooks, remember under siege: A former SEAL, now cook, is the only person who can stop a gang of terrorists when they sieze control of a US Navy battleship.
User avatar
Private rebelman
 
Posts: 2968
Joined: Thu Aug 02, 2007 5:24 pm
Location: People's Republic of Cork

Postby edthemaster on Thu Jan 10, 2008 9:47 am

yeti_c wrote:
ParadiceCity9 wrote:new error console thing:

Error: uncaught exception: Permission denied to call method Location.toString


Weird - is that even in your code Ed - could change with "location.href"

C.


no, that's not even in my code...

paradice, is your clickable maps script not working? if not, please just tell me what is/is not happening...
User avatar
Sergeant 1st Class edthemaster
 
Posts: 111
Joined: Mon Jan 29, 2007 3:07 am

Postby hecter on Thu Jan 10, 2008 3:38 pm

rebelman wrote:just added this script but would love a step by step guide as to how to use it if someone could post it here

thanks in advance

There are pop up instructions if you turn them on. Basically: click to deply; click to choose where you want to attack from, and then click where you want to attack (shift + click to auto), then click and shift+click to fortify.
In heaven... Everything is fine, in heaven... Everything is fine, in heaven... Everything is fine... You got your things, and I've got mine.
Image
User avatar
Private 1st Class hecter
 
Posts: 14632
Joined: Tue Jan 09, 2007 6:27 pm
Location: Tying somebody up on the third floor

Postby ParadiceCity9 on Thu Jan 10, 2008 3:45 pm

edthemaster wrote:
yeti_c wrote:
ParadiceCity9 wrote:new error console thing:

Error: uncaught exception: Permission denied to call method Location.toString


Weird - is that even in your code Ed - could change with "location.href"

C.


no, that's not even in my code...

paradice, is your clickable maps script not working? if not, please just tell me what is/is not happening...


It's working, just occasionally the entire page will just not work. I dno it might be BOB.
Corporal 1st Class ParadiceCity9
 
Posts: 4239
Joined: Thu Feb 15, 2007 4:10 pm

Postby hecter on Thu Jan 10, 2008 4:05 pm

Is BOB in front of Clickable Maps?
In heaven... Everything is fine, in heaven... Everything is fine, in heaven... Everything is fine... You got your things, and I've got mine.
Image
User avatar
Private 1st Class hecter
 
Posts: 14632
Joined: Tue Jan 09, 2007 6:27 pm
Location: Tying somebody up on the third floor

Postby ParadiceCity9 on Thu Jan 10, 2008 6:47 pm

yup.
Corporal 1st Class ParadiceCity9
 
Posts: 4239
Joined: Thu Feb 15, 2007 4:10 pm

Postby yeti_c on Thu Jan 10, 2008 6:49 pm

yeti_c wrote:
edthemaster wrote:
yeti_c wrote:
edthemaster wrote:
yeti_c wrote:EdTheMaster...

If you get the latest BOB - take a look at the outer-rolls coding and see if you can fix the bug - I won't have any time to look at it til Thursday!!

Thanks in advance.

C.


c, if i get the time i will, but with my night classes starting up again and my work schedule getting crazier (not to mention the bugs i still need to fix in clickable maps), i can't make you any promises...



Any help would be most appreciated!!!

Cheers,

C.


c, i took a quick look, but without time to dig into it i will just tell you how i think i might approach fixing it: take the outer-rolls innerHTML and place it inside the action menu, or possibly use the appendChild method to place the entire element itself inside the action menu? it looks like the problem is that the outer-rolls and action-menu elements are different and separate--somehow they need to be combined, and they will need to be combined every time the dice are rolled, i think


Yeah not a bad idea - instead of popping it off the page - just copy it into a new Div of my own making...

C.


Found a better fix - I was popping off a TD - but Lack sticks a Div in there too called "rolls" so Instead of popping off the TD - I just popped the Div - and that works beautifully...

Good old Firebug helped me find that - you'd never see it in a view source because the source doesn't update when it's dynamically changed.

C.
Image
Highest score : 2297
User avatar
Lieutenant yeti_c
 
Posts: 9624
Joined: Thu Jan 04, 2007 9:02 am

Postby edthemaster on Sat Jan 12, 2008 3:44 pm

rebelman wrote:just added this script but would love a step by step guide as to how to use it if someone could post it here

thanks in advance


rebelman, after having the script installed for a while, do you now understand how to use it, or would you still like a step-by-step guide?

i ask because i tried to make things as intuitive as possible so that instructions would hopefully be unnecessary, but if people feel that instructions would be helpful i will be happy to create them.

:?: what does everyone think? :?:
User avatar
Sergeant 1st Class edthemaster
 
Posts: 111
Joined: Mon Jan 29, 2007 3:07 am

Postby ParadiceCity9 on Sat Jan 12, 2008 7:14 pm

well, i'm a speed type of guy, and version 1.0 was much faster...BUT it till may be the BOB i don't know. but if you do recall I posted the script for 1.0 on an earlier page if you can get that for me somehow.
Corporal 1st Class ParadiceCity9
 
Posts: 4239
Joined: Thu Feb 15, 2007 4:10 pm

Postby hecter on Sat Jan 12, 2008 7:33 pm

ParadiceCity9 wrote:well, i'm a speed type of guy, and version 1.0 was much faster...BUT it till may be the BOB i don't know. but if you do recall I posted the script for 1.0 on an earlier page if you can get that for me somehow.

Take the script, copy it into NotePad or something like that, and save it as NAME.user.js, then install it.
In heaven... Everything is fine, in heaven... Everything is fine, in heaven... Everything is fine... You got your things, and I've got mine.
Image
User avatar
Private 1st Class hecter
 
Posts: 14632
Joined: Tue Jan 09, 2007 6:27 pm
Location: Tying somebody up on the third floor

Postby Scott-Land on Sun Jan 13, 2008 5:18 pm

i cant scroll up and down without using the scroll bar once in a game. it's ok everywhere else.........
User avatar
Major Scott-Land
 
Posts: 2423
Joined: Tue Jan 23, 2007 9:37 pm

Postby ParadiceCity9 on Sun Jan 13, 2008 7:52 pm

hecter wrote:
ParadiceCity9 wrote:well, i'm a speed type of guy, and version 1.0 was much faster...BUT it till may be the BOB i don't know. but if you do recall I posted the script for 1.0 on an earlier page if you can get that for me somehow.

Take the script, copy it into NotePad or something like that, and save it as NAME.user.js, then install it.


how do i install it?
Corporal 1st Class ParadiceCity9
 
Posts: 4239
Joined: Thu Feb 15, 2007 4:10 pm

Postby hecter on Sun Jan 13, 2008 8:54 pm

ParadiceCity9 wrote:
hecter wrote:
ParadiceCity9 wrote:well, i'm a speed type of guy, and version 1.0 was much faster...BUT it till may be the BOB i don't know. but if you do recall I posted the script for 1.0 on an earlier page if you can get that for me somehow.

Take the script, copy it into NotePad or something like that, and save it as NAME.user.js, then install it.


how do i install it?

Try dragging it into your firefox window.
In heaven... Everything is fine, in heaven... Everything is fine, in heaven... Everything is fine... You got your things, and I've got mine.
Image
User avatar
Private 1st Class hecter
 
Posts: 14632
Joined: Tue Jan 09, 2007 6:27 pm
Location: Tying somebody up on the third floor

Postby edthemaster on Sun Jan 13, 2008 9:43 pm

Scott-Land wrote:i cant scroll up and down without using the scroll bar once in a game. it's ok everywhere else.........


do you have the "use mouse wheel to increase/decrease armies" option turned on under the "controls" submenu?
User avatar
Sergeant 1st Class edthemaster
 
Posts: 111
Joined: Mon Jan 29, 2007 3:07 am

Postby Twill on Mon Jan 14, 2008 12:32 am

ed, odd little bug.

When I press a number to select armies for deploy/advance, I seem to get the wrong number (usually 2 or 4) a lot of the time. I havn't been able to reproduce this yet...any thoughts on what I might try?

Twill
Retired.
Please don't PM me about forum stuff any more.

Essential forum poster viewing:
Posting, and You! and How to behave on an internet forum...on the internet
User avatar
Corporal 1st Class Twill
 
Posts: 3630
Joined: Fri Jan 20, 2006 10:54 pm

Postby edthemaster on Mon Jan 14, 2008 12:41 am

Twill wrote:ed, odd little bug.

When I press a number to select armies for deploy/advance, I seem to get the wrong number (usually 2 or 4) a lot of the time. I havn't been able to reproduce this yet...any thoughts on what I might try?

Twill


hmmm.... i haven't seen this bug, probably because i never really use the number keys... but i do remember someone else having a similar problem. i can't think of anything to try other than to use the increase/decrease arrows or shortcuts keys, but i will make it a point to use the number keys while i'm playing my games to see if i can recreate and solve the problem.
User avatar
Sergeant 1st Class edthemaster
 
Posts: 111
Joined: Mon Jan 29, 2007 3:07 am

PreviousNext

Return to Tool Archives

Who is online

Users browsing this forum: No registered users